نرم افزار جاجمع تحت وب بهسا
خانه / اخبار دانشگاه واحد خمینی شهر / کسب مقام اول تیم HORIZON در دوازدهمین دوره ازمسابقات سالانه بین المللی ربوکاپ آزادایران فروردین ماه ۹۶

دوازدهمین دوره ازمسابقات سالانه بین المللی ربوکاپ آزادایران از​۱۶ تا ​۱۸ فروردین ماه ۱۳۹۶ و در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار گردید.

لیگ ربات پرنده با در دوقسمت indoor(داخل ساختمان) و outdoor(فضای باز) برگزار گردید. که در بخش داخل ساختمان حدود ۵۰ تیم ثبت نام کردند که ۲۳تیم باتوجه به گزارش فنی و قابلیت های ربات ها پذیرش شدند

قوانین کلی مسابقات ایران اپن ۲۰۱۷ بر اساس مسابقات جهانی خواهد بود ولی تغییراتی در آنها بر اساس شرایط محل مسابقه و تشویق تیم ها به بومی سازی تکنولوژی و رباتها داده شده است.

تیم HORIZONدانشگاه ازاد اسلامی خمینی شهر در این مسابقات شرکت کرد و ضمن پذیرش اولیه و حضور در مسابقات توانست در هر مرحله از مسابقات حضوری موفق و با اقتداری داشته باشد وموفق به کسب مقام اول  این مسابقات شود.